Etterbehandling av 3D-printing

Etterbehandling av 3D-printing

Etterbehandling er en essensiell del av 3D-printing. Ved å bruke automatiserte løsninger kan du korte ned produksjonstid og skalere opp din drift slik det passer deg.

Gjør 3D-printede rådeler om til produkter av høy kvalitet

Dyemansion er den globale lederen innen additive produksjonssystemer som gjør 3D-printede rådeler til høyverdiprodukter. Deres teknologi sørger for at 3D-printede produkter blir en del av hverdagen, ved å lage rom for å skape alt fra briller med perfekt passform til personlig bilinteriør.

Selskapets Print-to-Product-arbeidsflyt kombinerer bransjeledende maskinvare med det bredeste utvalget av fargealternativer på markedet. Systemene er anvendelige for Industri 4.0 og kan integreres sømløst i ulike produksjonsprosesser. Redusert kostnad per del, uovertruffen kvalitet og høy bærekraft er kjerneverdier som er drivkraften bak hver innovasjon i dette raskt voksende selskapet.

Alltid likt med Post Process Technologies

PostProcess Technologies tilbyr et omfattende, datadrevet system som leverer transformative fordeler for additiv produksjon etter printingprosessen.

Med patentsøkt maskinvare, proprietær programvare og additiv formulert kjemi, muliggjør løsningene deres de banebrytende fordelene innen etterbehandlingsbransjen.

PostProcess Technologies’ utvalg av automatiserte og intelligente løsninger gir uovertruffen fjerning av harpiks, voks og braketter, samt overflatebehandling til alle 3D-printmaterialer og på tvers av alle teknologier – SLA, DLP, MJP og MJF.

Removing powder material from 3d printed parts at BMW.

Ingen flere flaskehalser for etterbehandling

AM-Flow helautomatiserer 3D-printprosessen, ende-til-ende. AM-Flow er ekspert innen feltet identifisering av 3D-former, og en ledende leverandør av industrielle maskinsynssystemer og AI-programvare for produkt- og prosessautomatisering.

Ved å kombinere ekspertkunnskap innen identifisering av 3D-former, industrielt maskinsyn og AI-programvare, sammen med integrering av maskinvare for additive produksjonslinjer og MES-programvare, leverer AM-FLOW byggeklosser for å automatisere 3D-printprosessen fra ende til ende, og skape en additiv produksjonsflyt.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden.

Kontakt oss i dag, og få svarene du trenger i et møte med én av våre eksperter.