3D Systems ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600

ProJet MJP 3600 er en kontorkompatibel 3D-printer som tilbyr en hands-off prosess hele veien fra opplastning av filer til ferdig print.

Deler med høy ytelse fra ProJet MJP 3600

3D Systems ProJet MJP 3600 er en MultiJet Printing (MJP) plastprinter som er designet for å utvikle deler med høy ytelse og nøyaktighet til en budsjettvennlig pris. Den passer inn i kontorlandskapet, og delene er enkle å prosessere.

Få frem de gode detaljene og glatte overflatebehandlingene ulikt alle andre 3D-printere med ProJet MJP 3600-serien. Kvalitet og nøyaktighet i henhold til CAD-filen, uovertruffent skarpe kanter, overflatebehandling og bevist ytelse, pålitelighet og kvalitet.

Deler av høy kvalitet med en jevn overflatebehandling

Produser flere deler raskere, og print opp til 2x raskere enn lignende printere. Med et byggevolum av høy kapasitet, og automatisert prosessering av partier kan du øke fleksibiliteten og tilrettelegge for repetisjon og validering.

MJP 3600 Series passer inn i kontorlandskapet og er enkel i bruk, da den tilbyr en nesten autonom printopplevelse fra opplastning av filer til ferdig del. Med en strømlinjeformet og trygg etterbehandling av hele partier, ulik andre konkurrerende 3D MultiJet-printere, kan du ferdigstille intrikate deler opp til 4x raskere.

Why choose 3D Systems ProJet MJP 3600?

  • Get more parts faster with a high-capacity file-to-finished part process
  • Get greater geometric freedom with effective support removal
  • Enjoy exceptional sharp edges and fine feature definition

Funksjoner

  • Teknologi: Multi Jet Printing (MJP)
  • Byggevolum: 298 x 185 x 203 mm
  • Lagtykkelse: 0,016 mm – 0,029 mm – 0,032 mm
  • Materialer: VisiJet M3 X – VisiJet M3 Crystal – VisiJet M3 Black – VisiJet M3 Proplast – M3 Navy – VisiJet M3 Techplast – VisiJet M3 Procast, med mer…

Yovinn AB

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.