DyeMansion Powershot C

DyeMansion Powershot C

Bransjestandarden for enkel og effektiv rengjøring av 3D-printede deler.

Powershot C – Rengjør 3D-delene dine på et blunk

Ved å bruke DyeMansion Powershot C kan opptil 75 % av en større SLS- eller MJF-utskriftsjobb rengjøres på bare ti minutter. Tiden som behøves for rengjøring og personalkostnader kan reduseres betydelig og dermed forbedre effektiviteten. En konfigurerbar timer tillater konstant behandling av partier og deler kan behandles mye raskere.

Ved å investere i automatisert delrengjøring med DyeMansion Powershot C, kan opptil fire manuelle systemer erstattes. I tillegg til de resulterende lavere driftskostnadene, spares investeringskostnader i den grad investerings- og vedlikeholdskostnadene kun påvirker ett system.

Robust design av høy kvalitet

Sammenlignet med manuelle maskiner er DyeMansion Powershot C utstyrt med en roterende kurv og er laget av rustfritt stål.

To samtidig arbeidende dyser, som er plassert vinkelrett på den roterende kurven og delene i den, fjerner pulveret på en effektiv måte.

En fast avstand mellom delene og dysene sikrer reproduserbare resultater uten å skade delene under prosessen.

Hvorfor velge DyeMansion Powershot C?

Raskere rengjøring, raskere gjennomstrømning

Reduser utstyrets fotavtrykk

Reduser manuelle arbeidskostnader og tid

Kontinuitet i resultatene

Funksjoner til DyeMansion Powershot C

  • Robust og solid design
  • Kabinett i rustfritt stål
  • Dyser med høy ytelse
  • 3-10 minutters syklustid

Yovinn AB

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

Oppdag siste nytt innen 3D-printing

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.