DyeMansion Powershot S

DyeMansion Powershot S

Det ledende systemet for sluttbruksdeler med en overlegen finish.

Oppnå flotte deler med DyeMansion Powershot S

Den automatiserte mekaniske Powershot S er den mest effektive prosessen på markedet for å oppnå den beste sluttbruksdelen. Løsningen gir et unikt matt-blankt utseende og behagelige haptiske egenskaper for de fleste 3D-printede sluttbruksdeler. Den fjerner ikke noe materiale og fungerer perfekt for hardplast som PA12 eller PA11 på tvers av alle geometrier. Med en syklustid på bare 10 minutter og en kapasitet for en mellomstor byggejobb per kjøring, fungerer Powershot S svært kostnadseffektivt.

Bruk av automatisert PolyShot Surfacing, i stedet for tidkrevende slipemetoder som tumbling, øker produktiviteten og delens kvalitet betraktelig.

Effektiv overflateteknologi for sluttbruksdeler

Powershot S er basert på en teknologi kalt PolyShot Surfacing, PSS.

Ved å skyte perler som akselereres med trykkluft, utjevnes topper og lavpunkter på overflaten, og oppnår en mer homogen delkvalitet.

Porene lukkes under prosessen og resultatet er en betydelig forbedret, jevn overflate.

Dette er spesielt viktig for videre prosesstrinn, som kjemiske fargingsteknikker i vannbad. Fargestoffene tas opp mye mer homogent fra grunnmaterialet.

Hvorfor velge DyeMansion Powershot S?

Raskere rengjøring, raskere gjennomstrømning

Reduser utstyrets fotavtrykk

Reduser manuelle arbeidskostnader og tid

Kontinuitet i resultater

Funksjoner til DyeMansion Powershot S

  • 5-15 minutter variabel syklustid
  • Robust og solid design
  • Kabinett i rustfritt stål
  • Dyser med høy ytelse

Yovinn AB

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

Oppdag siste nytt innen 3D-printing

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.