Markforged FX10

Markforged FX10

FX10 er den nyeste komposittprinteren fra Markforged. Den vil raskt tre inn i rekken som den mest allsidige løsningen for din produksjon.

Det mest allsidige verktøyet for fabrikkgulvet

FX10 er bygget på suksessen til Markforged X7, og har som eneste formål å levere robuste, nøyaktige deler hver eneste gang. Med en ny modulær arkitektur er FX10 designet for oppgraderinger, og de optiske sensorene som er montert på skriverhodet kan verifisere dimensjonsnøyaktigheten til deler og vurdere enhetens tilstand og ytelse.

Automatisk kalibrering og materialbytte sørger for en enkel brukeropplevelse som dekker dine behov.

Designet med tanke på alle detaljer

 • Oppvarmet byggekammer og vakuumseng
  Det store kammeret varmes opp til 60 °C, noe som er viktig for 3D-printing av deler i høy kvalitet ved høy hastighet. Den oppvarmede aluminiumsvakuumsengen bruker presisjonsmaskinspor som skannes av lasermikrometeret for kalibrering.
 • Visjonsmodul og lasermikrometer
  To optiske sensorer montert på skrivehodet: Lasermikrometeret støtter dimensjonal validering og maskinkalibrering, mens den nye Vision-modulen vil ta detaljerte bilder av kalibreringsdeler for å bestemme og optimalisere 3D-printerens ytelse.
 • Stor berøringsskjerm
  Med berøringsskjermen på 7″ kan brukerne starte 3D-printingen, overvåke maskinstatus, manuelt styre maskinen og igangsette automatiserte kalibreringsrutiner fra samme sted.
 • Avansert materialkammer
  Et innebygd materialkammer lagrer fire spoler i individuelt forseglede rom, og støtter automatisk materialbytte og rask spolelasting, noe som reduserer det manuelle arbeidet.

Funksjoner

 • Teknologi: Fused Filament Fabrication, kontinuerlig fiberforsterkning
 • Byggevolum: 375 x 300 x 300 mm (B / D / H)
 • Materialer: Onyx, karbonfiber
 • Z-lagoppløsning: 125μm til 250μm

Oppdag siste nytt innen 3D-printing

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.