Markforged Mark Two

Markforged Mark Two

En Continuous Fiber Composite 3D-printer i et praktisk format. Bygget for å revolusjonere din produksjonslinje.

markforged mark two 3d printer

3D-printing av forsterkede deler med eksepsjonell styrke

 Markforged Mark Two 3D-printer i nylon, forsterket med kontinuerlige fibre av karbon, glassfiber eller kevlar for eksepsjonell styrke. Forsterkninger laget med karbonfiber gjør at du kan sammenligne din printede del med aluminium i styrke. I tillegg er den stiv nok til å erstatte produksjonsutstyr eller til og med ferdige deler.

Forsterket plast er veldig dimensjonsstabilt, noe som betyr mindre vridning og lignende feil under 3D-printingen. Onyx-materialet sørger for dette i enda større grad ved å tilsette hakkede karbonfibre i nylonmaterialet. Dette sikrer overlegen styrke, overflatekvalitet og dimensjonsstabilitet.

Utforsk nye muligheter med et bredt spekter av applikasjoner

Å ha tilgang til å printe ut i sterke materialer på en stasjonær 3D-printer åpner et bredt spekter av muligheter for produksjon og utvikling. Markforged Mark Two gir deg en rask og enkel måte å lage sterke, funksjonelle prototyper som virkelig opprettholder standarden under testing.

3D-print dine deler til produkter med lave volum. Fjern kostnadene ved å produsere verktøy og frigjør tid på andre produksjonsmaskiner som CNC- og fresemaskiner.

Markforged leverer også en flott metode for å produsere produksjonsutstyr som jigger, inventar og robotgrep. Spar tid og penger du vanligvis ville brukt på å produsere engangsarmaturer og programmere produksjonsmaskiner, og fokuser på virkelige produkter i stedet.

Hvorfor velge Markforged Mark Two?

  • Billigere og raskere enn tradisjonell produksjon for lave volum
  • Spar tid og penger på produksjonsutstyr
  • Du kan raskt teste ut nye ideer med produkter som faktisk kan brukes og tåler reelle tester

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Filament Fabrication (FFF) og Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggevolum: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagtykkelse: 0,1 mm
  • Materialer: Onyx, PLA, karbonfiber, glassfiber, kevlar

Yovinn AB

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

Oppdag siste nytt innen 3D-printing

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.