Markforged Metal X

Markforged Metal X

En brukervennlig 3D-printingløsning for metall som leverer funksjonelle metalldeler – neste dag.

markforged metal x 3d printer

Metal X – 3D-printing i metall, tilgjengelig for deg når du trenger det

Printsystemet Markforged Metal X er budsjettvennlig, pålitelig og enkelt å bruke. Det gir deg alt du trenger for å skape funksjonelle metalldeler på mindre enn 24 timer.

Metal X er verdens første Atomic Diffusion Additive Manufacturing (ADAM)-maskin. Kostnaden er opp til 10x lavere sammenlignet med andre additive produksjonsteknologier for metall – og opp til 100x sammenlignet med tradisjonelle produksjonsteknologier som maskinering eller støping.

Den banebrytende ADAM-teknologien

Atomic Diffusion Additive Manufacturing-teknologi (ADAM) er en revolusjonerende ny måte å produsere metalldeler på, som gjør det mulig for deg å 3D-printe metalldeler for en brøkdel av kostnaden.

Markforged Metal X ekstruderer metallpulver bundet i plast og printer ett lag om gangen. Deretter vaskes og sintres delen i de medfølgende vaske- og sintringsstasjonene for å fjerne plastholderen og herde metallpulveret. Dette fører til en sterk del med høy tetthet i solid metall, som kan prosesseres og behandles som alle andre metalldeler.

ADAM-teknologien eliminerer også sikkerhetsrisikoene knyttet til tradisjonell 3D-printing i metall, samtidig som nye funksjoner som lukket cellefyll (for redusert vekt og kostnad) blir gjort tilgjengelige for deg.

Hvorfor velge Markforged Metal X?

  • Muliggjør produksjon av metalldeler eller former på mindre enn 24 timer
  • Velg mellom flere ulike tilgjengelige metaller med ulike egenskaper, slik at du kan printe delen du har behov for
  • Lag former og geometrier som ikke kan maskineres eller produseres med andre tilgjengelige teknologier for metallprinting

Funksjoner

  • Teknologi: Atomic Diffusion Additive Manufacturing (ADAM)
  • Byggevolum: 250 mm x 220 mm x 200 mm
  • Lagtykkelse: 0,05 mm
  • Materialer: Rustfritt stål, kobber, Inconel og Tool Steel
markforged metal x brake lever

Yovinn AB

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

Oppdag siste nytt innen 3D-printing

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.