Markforged X7

Markforged X7

Eksepsjonelt kraftig, ultralett og fantastisk allsidig. Markforged X7 er selve definisjonen på industriell 3D-printing.

Markforged X7 – For de mest krevende 3D-printjobbene

 Markforged X7 er en 3D-printer i industriell klasse bygget for å levere eksepsjonell nøyaktighet, pålitelighet og sørge for repeterbarhet. Med 3D-printing i industriell skala av utrolig robuste deler og bransjens første presisjonssensorsystemer, er Markforged X7 skjebnebestemt til å være den 3D-printeren alle produsenter må ha.

X7-printeren er den foretrukne løsningen for produksjon av verktøy (jigger, klyper, verktøy, armaturer og robotgripere). Spar tid og penger på å 3D-printe verktøy som tidligere ble maskinert i aluminium.

Styrke, presisjon og skjønnhet

Dra nytte av CFF-teknologien (Continuous Filament Fabrication) for å forsterke delene dine med kontinuerlige komposittmaterialer som karbon, glassfiber eller kevlar. Dette gjør de Markforged-printede delene 20 ganger stivere og sterkere enn typiske 3D-printede deler.

Den innebygde lasersensoren kombinert med Markforged sin skybaserte programvare for 3D-printing sikrer dimensjonsnøyaktighet, selv ved de mest kritiske toleransene under printingprosessen.

Det store byggevolumet gjør skriveren ideell for robotikk, bildeler, funksjonelle prototyper og proteser. Med 50 mikron oppløsning per lag, vil delene komme ut med en vakker overflatefinish som minner om injection molding.

Hvorfor velge Markforged X7?

  • Printer sterke, nøyaktige deler med flott overflatefinish.
  • Du kan enkelt bytte ut maskinert aluminium med deler rett fra 3D-printeren.
  • Delene er slitesterke og klare til bruk samme dag, for en brøkdel av den vanlige prisen.

Funksjoner

  • Teknologi: Fused Filament Fabrication (FFF) og Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggevolum: 330 mm x 270 mm x 200 mm
  • Lagtykkelse: 0,05 mm
  • Materialer: Onyx, Onyx FR (flammehemmende), Onyx ESD (statisk-dissipativ), nylon, karbonfiber, glassfiber, kevlar

Yovinn AB

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

Oppdag siste nytt innen 3D-printing

Utforsk de siste nyhetene om 3D-utskrift

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.