SLA 750

SLA 750

En hurtig stereolitografiløsning for å produsere store industrimaterialer med lang holdbarhet. SLA 750 gir deg et komplett økosystem med automatisering, etterbehandling og smart programvare.

Produser store deler i høy hastighet

Fra den opprinnelige oppfinneren av SLA og innovasjonslederen innen fotopolymerteknologi i produksjonskvalitet, introduserer 3D Systems bransjens raskeste SLA 3D-printer: SLA 750 og SLA 750 Dual.  

SLA 750 Dual er verdens første synkrone 3D-printer med SLA-teknologi. Den har dobbel laser, som leverer opptil dobbelt så høy hastighet og tredoblet produksjonsvolum sammenlignet med SLA-printere. De doble bildesystemene sammen med en proprietær skannealgoritme, Hyper-Scan-vektorteknologi, sørger for effektiv produksjon av høy kvalitet. 

SLA 750 med én laser kan oppgraderes i felten til SLA 750 Dual med enda en laser, slik at du raskt kan skalere produktiviteten etter økt behov.

Full arbeidsflyt for SLA-produksjon

SLA 750 er et gjennombrudd for produktiv additiv produksjon, og den ledende innovatøren innen 3D-printing som ved bruk av stereolitografi leverer hastighet, pålitelighet og automatisering.

En 3D-printløsning som kan brukes til store formater, fra begynnelse til slutt
Denne komplette løsningen består av SLA 750-familien av storformat 3D-printsystemer, avanserte fotopolymermaterialer av produksjonskvalitet, PostCure 1050-etterbehandlingssystem og Oqtons skybaserte, ende-til-ende operativsystem for din produksjon. 

Etterbehandling i industriell skala med PostCure 1050

PostCure 1050 er et etterbehandlingssystem i industriell skala med opptil 10 ganger høyere kapasitet sammenlignet med dagens lignende systemer, inkludert høyt volum, hurtig tørking og herding for batchjobber og store deler opptil 1050 x 750 x 600 mm.

Med optimaliserte lysbølgelengder, en separat konfigurerbar UV-intensitet og aktivt avkjølte lysdioder med separat justerbar oppvarming, kan du nå sikre optimal herding av deler uten å pådra deg uønskede fordreininger grunnet temperatur.

Hvorfor velge 3D Systems SLA 750?

  • Helintegrering, automatisering, administrasjon, kontroll og sporbarhet på fabrikknivå for produksjon 24/7
  • Kostnadseffektiv partivolumproduksjon av repeterbare plastdeler til sluttbruk
  • Produser store deler raskt med et bredt spekter av industrielle materialer som varer over tid.

Integrasjon, styring og kontroll

SLA 750 bruker Oqtons, et skybasert, AI-drevet produksjonsoperativsystem som forener ingeniørarbeid og produksjon gjennom IoT og maskinlæring for å løse produksjonsutfordringer på tvers av bransjer.


Oqtons operativsystem for produksjon integrerer additiv produksjon sømløst med utstyret på fabrikkgulvet og lar deg planlegge produksjons- og etterbehandlingsprosessene for effektiv maskinutnyttelse, samt koble til maskiner for å muliggjøre full sporbarhet og verdifull datainnsikt.

Funksjoner

  • Teknologi: SLA
  • Byggevolum: Opptil 750 x 750 x 550 mm
  • Materialer: Stive, holdbare, klare, støpbare, fleksible og mer
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Få vår Buyer’s Guide to 3D Printing

Er du klar til å investere i en 3D-printer? Sørg for at du leser vår kjøpsveiledning først. Dette er en unik kilde til objektiv informasjon, som forklarer fordelene og ulempene med hver eneste teknologi, hvert eneste materiale og alle de ulike bruksområdene.

Få et tilbud

Hei! Er du klar til å ta en prat? Vi er her for å hjelpe deg komme dit du trenger å være.

Ta kontakt med oss i dag, og få en demonstrasjon for å se om våre 3D-printere og løsninger passer til dine behov og preferanser.