Se vår nye lekeplass for 3D-printentusiaster: The Innnovation Center

Vi bygger noe eksepsjonelt i Värnamo, Sverige: En gigantisk 3D-printing park, spekket med kreativitet og teknologiske nyvinninger. Vi har døpt det til Innovation Center. Vårt Innovation Center er utformet slik at du kan fordype deg i den dynamiske verdenen til 3D-printing. Byggeprosessen er igang, og nå er det på tide med en sniktitt!

Her bygger vi vårt Innovation Center. Det ligger i samme bygg som våre kontorer i Värnamo.

Vårt Innovation Center

Velkommen til en omvisning bak kulissene! Dette blir et område på 400 m2, med 7 rom der du kan utforske den fascinerende verdenen til 3D-printing.

Idéen bak vårt Innovation Center bunner ut i å skape en plass der innovasjon kan blomstre. Vi ønsker å invitere organisasjoner i alle størrelser til å bli med på denne reisen. Enten du er del av en oppstartsbedrift innen teknologi, et veletablert selskap eller en akademisk institusjon med en lidenskap for innovasjon tilbyr senteret det perfekte økosystemet der du kan mate og videreutvikle banebrytende idéer.

En smie for samarbeid

Kjernen til vårt Innovation Center er vår lidenskap for samarbeid. Det er et senter som kommer til å føre sammen industrieksperter, thought leaders og visjonærer, og oppmuntrer til utveksling av idéer og perspektiver. Her kommer vi til å tette gapet mellom idé og virkelighet gjennom den transformative kraften til 3D-printing. Ved å nære et miljø der deltakere kan dele kunnskap og ekspertise, skaper senteret et grunnlag der innovasjon kan vokse.

 

Samarbeidspartnere som er best i klassen

For å gjøre senteret til en realitet har vi inngått samarbeid med noen av de mest velkjente selskapene innen 3D-printing. Dette har vi gjort for å sørge for at våre kunder får de aller beste løsningene innen programvare, 3D-printing, 3D-skanning og etterbehandling. Vi kommer til å ha rom dedikert til maskiner fra Markforged og 3D Systems, et HP Powder-rom og et etterbehandlingsrom som har utstyr fra Dyemansion og PostProcess, med mer. Vårt søsterselskap Ravema kommer også til å bidra med et målerom der man kan kontrollere alle 3D-printede deler.

Dette er en skisse som viser vårt Innovation Center. Rommet til venstre kommer til å være Markforged-rommet, etterfulgt av 3D Systems-rommet. Til høyre ser du etterbehandlingsrommet.

Designet for deg

Enten du har masse erfaring innen 3D-teknologi, eller er ny innen dette banebrytende feltet, er vårt Innovation Center i Värnamo en ressurs designet for deg. Det kommer til å bli nymoderne fasiliteter designet for å bygge oppunder innovasjon og kreativ tenking. Vårt mål er å hjelpe deg få en enda bedre forståelse av 3D-printing og hvordan det kan passe inn i dine prosesser og din forretningsmodell.

Workshops og seminarer

På senteret kommer vi til å arrangere workshops og seminarer regelmessig. Våre dedikerte Application Specialists og eksperter innen 3D-printing er tilgjengelige for deg, slik at du kan få innblikk i deres kunnskap, erfaringer og anbefalinger. Disse arrangementene kommer til å skape en plass for kontinuerlig læring og hjelpe deg holde oversikt over trendene.  

En annen flott opplevelse er de guidede omvisningene som ledes av våre Application Engineers. De kommer til å veilede deg gjennom senteret, samtidig som de deler historier om innovasjon og forklarer teknologien og prosessene som brukes. Lær mer om andre bedrifter som har tatt i bruk 3D-printing og vunnet over utfordringer, skapt verdi og oppdaget nye felt innen sine områder.

Fantasi er hovedingrediensen for å forstå dette bildet. Akkurat nå ser det litt stusselig ut, men snart kommer dette til å være et Innovation Center som yrer av liv og nyvinning.

Den som får alt til å skje

Karl Eriksson er vår Application Specialist hos PLM Group I Värnamo, og et menneske som virkelig lever og ånder for 3D-printing. Sammen med resten av teamet styrer han hele prosjektet, og får sakte men sikkert vårt Innovation Center til live. Det kan hende du allerede har møtt Karl og snakket om løsninger og 3D-printingens fantastiske verden. Hvis ikke er det stor sjanse for at du kommer til å gjøre akkurat dette ved et besøk på vårt Innovation Center.   

“Jeg er veldig spent på vårt Innovation Center! Det er utrolig spennende at vi snart kan vise de endeløse mulighetene 3D-printing kommer til å tilby, og å være i førersetet for å sørge for at alle kan besøke et sted der teknologi møter fantasi. Senteret er utformet for å utdanne, demonstrere og inspirere besøkende, og hjelpe dem utnytte det fulle potensialet til deres 3D-printing. Her kommer du til å se, føle og oppleve banebrytende teknologi for mange ulike bruksområder, og oppleve hele arbeidsflyten fra start til slutt.»

Følg gjerne Karl på sosiale medier for oppdateringer om Innovation Center, og annet kult innhold om 3D-printing.
TikTok   Linkedin

 Her kan du se byggingen av HPs Powder-rom, og etterbehandlingsrommet.

En revolusjon innen innovasjon

Hvorfor bygger vi egentlig et Innovation Center? Vi mener at innovasjon er grunnlaget til all fremgang, og fører bedrifter til nye høyder og forvandler bransjer. Ettersom teknologi er i en rivende utvikling, må bedrifter omfavne nye løsninger for å holde seg konkurransedyktige, og fortsette å levere eksepsjonelle produkter og tjenester til sine kunder.

Vi ønsker å revolusjonere måten vi innoverer på, og tøye grensene for hva som er mulig. Med vår dedikasjon til samarbeid, våre samarbeidspartnere med nyvinnende teknologi og din evne til å utfordre kreativitet, blir senteret en drivkraft bak den neste generasjonen med produkter og tjenester.

Vårt Innovation Center er en milepæl innen kreativitet og samarbeid, og tilbyr innsyn i en verden der innovasjonens fulle potensial alltid utnyttes. Omfavn innovasjonskraften, og bli med på en transformativ reise der vi skaper en fremtid som kun begrenses av din fantasi.

Åpner snart!

Vårt Innovation Center kommer til å åpne denne høsten. Hold deg oppdatert her.