3D-printing for produksjon

3D-printing for produksjon

3D-printing har vokst mye over de siste årene og er nå en teknologi som brukes til å produsere sluttbruksdeler av høy kvalitet som enkelt kan skreddersys og med kontinuitet i gjennomstrømning og optimalisert ytelse.


Bruke 3D-printing for produksjon av sluttbruksdeler

3D-printing av sluttbruksdeler er det raskest voksende bruksområdet, med mange kjente merker, som BMW og Airbus, som leder an. 
Det er spesielt egnet for  produksjon av deler med komplekse geometrier, der tradisjonelle produksjonsmetoder krever flere dyre produksjonsfaser eller lavere volumer, eller der andre teknologier ikke er kostnadseffektive.

OEMer bruker 3D-printing for broproduksjon.
Dette muliggjør kortsiktig produksjon og raskere markedslanseringer, mens produksjonslinjer og verktøy utvikles for masseproduksjon.

Nye optimaliserte produktdesign gjør at deler yter mer effektivt, og produkter som tradisjonelt krever montering av flere deler, kan kombineres.

Hvorfor bruke 3D-printing for masseproduksjon?

Fleksibilitet i designet: Tilpass designet uten problemer, og tilpass deg markedstrender raskt uten ekstra kostnader.

Kostnadseffektiv: Eliminer behovet for dyre støpeformer. 3D-printing reduserer forhåndskostnader, noe som gjør små produksjonsserier levedyktige.

Rask til markedet: Akselerer fra prototype til produksjon, tilpass deg raskt til forbrukernes etterspørsel og reduser time-to-market.

Avfallsreduksjon: Minimer avfall med en additiv prosess som bare bruker materiale som er nødvendig for sluttproduktet, noe som støtter bærekraft.

Forenklet forsyningskjede: Reduser lagerbeholdningen og reduser fraktkostnadene ved å produsere nærmere forbruksstedet med lokaliserte produksjonssentre.

Sjekk ut de beste 3D-printerne for produksjon

Figure 4

Gjør 3D-produksjon til virkelighet med skalerbare, modulære løsninger med høy hastighet.

HP MJF 5200

Slipp løs ny vekst og skaler produksjonen med HPs arbeidshest

3D Systems MJP 3600

En stort sett hands-off uovervåket prosess fra filopplasting til ferdig del

markforged metal x 3d printer

Markforged Metal X

Alt du trenger for å gå fra design til fullt funksjonelle metalldeler på under 24 timer

Dette sier kundene våre

"Yovinns forhold til PLM Group strekker seg ti år tilbake. De har vært veldig støttende når det gjelder SOLIDWORKS, og nå også med å bygge vår 3D Hub her i Gøteborg. Vi ser virkelig frem til å utvikle forholdet vårt til PLM Group, og vi håper at de neste ti årene blir like gode som de ti første."

5 Examples of mass production using 3D Printing


BLOGG:

Fem eksempler på masseproduksjon ved hjelp av 3D-printing

Når vi tenker på 3D-printing, tenker vi ofte på å produsere engangsprodukter, for eksempel prototyper, eller i beste fall lavvolumproduksjon.
Men det er visse bruksområder der du kan bruke denne teknologien til masseproduksjon.

Se hvordan IKEA, Airbus, GE Aviation, høreapparater og Adidas bruker 3D-printing til masseproduksjon.

Få vår Buyer’s Guide to 3D Printing

Er du klar til å investere i en 3D-printer? Sørg for at du leser vår kjøpsveiledning først. Dette er en unik kilde til objektiv informasjon, som forklarer fordelene og ulempene med hver eneste teknologi, hvert eneste materiale og alle de ulike bruksområdene.

Ta kontakt

Vi har full forståelse for at det er en stor avgjørelse å investere i fremtiden.

Kontakt oss i dag, og få svarene du trenger i et møte med én av våre eksperter.