Innovation Center

Velkommen til vårt Innovation Center i Värnamo, Sverige

Innovation Center

Vi er et knutepunkt for kreativitet og teknologiske fremskritt ved å bygge bro over gapet mellom idé og virkelighet via 3D-printing.

Innovation Center i Värnamo

Vårt Innovation Center er designet for at du skal kunne fordype deg i den dynamiske verdenen 3D-printing tilbyr. La oss sammen revolusjonere bransjer og styrke bedrifter som aldri før.

Vi designet vår Innovation Center for deg
Enten du er en erfaren fagperson innen 3D-teknologi eller ny på dette revolusjonerende feltet, er vårt Innovation Center i Värnamo en ressurs designet for deg.

Vi tar sikte på å utdanne, inspirere og fremme innovasjon, slik at du bedre kan forstå hvordan 3D-printing kan passe inn i forretningsmodellen din.

Innovasjonssenteret i tall

16+

Design og teknologier

Vi viser frem en rekke produkter og løsninger.

40+

Årlige workshops

Temaer: 3D-printing, innovasjon, digital tvilling

100%

Fra idé til sluttprodukt.

Dette er stedet der du kan gjøre dine ideer om til virkelighet.

10+

Application Specialists

Vi er her for å veilede deg og svare på spørsmålene dine.

Et sted der du kan oppleve additiv produksjon

Opplev og se de endeløse mulighetene 3D-printing har å by på, fra potensialet til å skape intrikate design til evnen til å skape en mer effektiv og bærekraftig produksjon.

Prøv det selv
Prøv forskjellige teknologier, materialer og se hvordan forskjellige prosedyrer kan fungere for deg. I vårt Innovation Center har du nødvendig utstyr lett tilgjengelig, og muligheten til å teste før du bestemmer deg for neste steg.

Finn den som passer best for deg
I teorien kan noen få løsninger passe dine behov. Finn ut hva som virkelig fungerer for deg og ditt produksjonssted med veiledning fra våre eksperter og førstehånds erfaring.

Innovation Center Karl

«Jeg er utrolig begeistret for vårt innovation center!
Det er så spennende å kunne vise frem de uendelige mulighetene for 3D-printing på et sted der teknologi møter fantasi.

Vårt Innovation Center er designet for å utdanne, demonstrere og inspirere besøkende, og hjelpe dere med å låse opp det sanne potensialet i deres 3D-printingreise.

Her vil du ikke bare se, føle og oppleve banebrytende teknologier for ulike bruksområder, men også oppleve hele arbeidsflyten, fra begynnelse til slutt.
«

Karl Eriksson, Innovasjonssenter Värnamo

Ønsker du oppdateringer?
Følg Karl på sosiale medier for oppdateringer om vårt Innovation Center og annet kult innhold om 3D-printing.

TikTok

Linkedin

Bestill din tur

Våre guidede turer ledes av våre dedikerte applikasjonsingeniører, eksperter som lever og ånder for 3D-printing.
De vil ta deg med på en reise gjennom utstillingsvinduet vårt, dele historier om innovasjon og forklare teknologien og prosessene bak hver skjerm.

Du lærer hvordan bedrifter har utnyttet 3D-printing for å overvinne utfordringer, skape verdi og drive med nyskaping i sine respektive felt.

Besøk vårt innovasjonssenter

Enten du ønsker å se en bestemt 3D-printer i aksjon eller ønsker å ha en guidet hands on-økt for å finne ut hvilken løsning som vil støtte deg i den daglige produksjonsprosessen, er vårt Innovation Center det rette stedet for deg.

Bestill et besøk i Värnamo i dag.